Andra tjänster

Förutom skrivande och översättning kan Ord & Mening stå till tjänst med bland annat framtagande av hemsidor, att genomföra förstudier och att hålla i kurser och studiecirklar. Läs mer här nedan.

Hemsidor

Jag började snickra hemsidor när world wide web först dök upp i början av 1990-talet. Då kodade man direkt i HTML men numera jobbar jag helst med WordPress, vilket är den miljö som denna hemsida är byggd i.

Förstudier

SchackspelEtt typiskt förfarande är att tillsammans med er definiera förstudiens syfte och mål, alltså vilken nytta vi är ute efter. Jag genomför sedan själva förstudien, vilket vanligen resulterar i en analys och en rekommendation som jag presenterar för er.

Kurser

Bland det roligaste jag vet är att hjälpa andra människor att lära sig nya saker. Jag är därför glad att Studieförbundet Vuxenskolan givit mig förtroendet att hålla i ett antal studiecirklar inom datoranvändning för nybörjare, engelska för nybörjare och konversationsengelska samt för grupper av FUB-personer inom datoranvändning och matlagning.

I samarbete med partners…

…kan jag även leverera:

Grafisk design

Med assistans från till exempel Hjälp Reklambyrå:

  • Logotyper
  • Webbgrafik
  • Snygg och funktionell layout
  • Grafisk profilmanual
  • med mera

Vad behöver du?

Ring mig på telefon 070-543 37 86 eller skicka ett mejl till bengt på ordochmening.se och berätta vad jag kan hjälpa er med.

Välkommen!