Tillbaka till Ord & Mening

Bengt med visitkortNu kör jag som Ord & Mening i Norr igen. Det blev ett par intressanta och händelserika år med Team Heja Sverige AB, men från och med slutet av september 2017 är det åter i första hand Ord & Mening som gäller för mig.

Det blir ungefär samma Ord & Mening som tidigare. Jag menar, det är ju jag själv som är företaget och jag är ju densamme som förut. Dock har hemsidan fått en grundlig översyn med nytt utseende och omskrivet innehåll. Titta in på ordochmening.se så får du se!

Vad mer är nytt?

Ja, vi kan börja med hemsidan. Där är tjänsterubrikerna något justerade. De är nu ”Skrivande”, ”Översättningar” och ”Andra tjänster”.

Till skrivande räknar jag författande av reklamtexter, skrivande av teknisk dokumentation och av artiklar och reportage. Under andra tjänster har jag samlat saker som; att göra förstudier, ta fram en hemsida, hålla en kurs eller studiecirkel eller ta fram trycksaker.

Under tiden på Team Heja skrev jag en hel del artiklar. Många av dessa finns nu också inlagda på ordochmening.se, under rubriken Artiklar och Nyheter. Så den som vill se vad jag har skrivit om eller hur jag skriver kan kolla där.

Även engelsk version

Den typ av uppdrag som jag haft flest av under åren är faktiskt översättningar – och en specialitet är översättning av hemsidor – så då vore det ju snyggt om jag hade även min egen hemsida även på engelska. Och det har jag nu. Egenhändigt hopsnickrad.

Team Heja då?

Ingen fara! Varumärket Team Heja finns kvar och drivs vidare av kollegan Mikael som fortsätter att leverera trycksaker och en del annat. Kolla på hemsidan teamheja.se.

Mikael och jag fortsätter att samarbeta.

 

Välkommen!