Smart och lättanvänd IT med Just In

Företaget ”Just In” drivs av Johannes Sundquist. Johannes med har jobbat ett antal år inom taxivärlden, senast som driftschef på Trafiksamordning i Norrland AB. Nu har han tagit steget att starta eget och vill hjälpa mindre företag inom alla branscher, inte bara taxibolagen, med att vassare och mer lättanvända IT-lösningar.

Johannes bakgrund

Trafiksamordning i Norrland AB, där Johannes jobbade tidigare, förmedlar alla stödtjänster som taxibolag behöver för en fungerande verksamhet: kundhantering, all ekonomisk hantering externt och internt, systemutveckling och arbetsstyrning/regelverk för åkerier och chaufförer etc.

Johannes berättar att: ”min roll där kan enklast beskrivas som driftansvarig, där tekniken och personalen är de två absolut största pusselbitarna. Det var mitt ansvar att beställningscentralen skulle fungera 24 timmar om dygnet, året runt.”

Johannes har inte själv kört taxi, han har inte ens taxikort, men han har sett till att de system som används i verksamheten har fungerat och varit lätta att använda för personalen.

Företaget Just In

Företaget har fått namnet ”Just In”, vilket är en ordlek på smeknamnet ”Justin”, som hans gamla kollegor hade på honom. Han har lämnat en tjänst som förutom driftansvaret innebar personalansvar för ett 20-tal personer för att kunna jobba med det han tycker är roligast, nämligen att ta fram och införa smartare och mer lättanvända tekniska stödsystem åt företag, inom alla branscher.

En slogan skulle kunna vara ”Äckligt enkelt!”, säger Johannes.

Goda referenser

Vi pratar med en av Johannes kunder, Peter Lindberg på transportföretaget PDX i Luleå. Och Peter håller inte tillbaka på berömmet när han beskriver vad Johannes har uträttat. ”Han kan sy ihop tekniska lösningar på administrativa problem på ett fantastiskt bra sätt”, säger Peter.

Att kontakta Just In

Om du vill komma i kontakt med Just In kan du ringa Johannes på 0920-25 80 10 eller skicka e-post till johannes@just-in.se. Hemsidan har adressen www.just-in.se

 

 

 

 


Text & Bild: Bengt-Erik Johansson